Staten det
är jag

Eller ”Firman det är jag”. För övrigt finns inte många likheter med Ludvig XIV och Mårten Lindahl, mer än att vi båda gillar att bestämma och vill gå till historien för hur vi använder huvudet.

Nästa

Vi ligger
bra till

Kontoret – där jag sitter med Atom Agency – är centralt beläget på Media Evolution City i Malmö. MEC är särskilt inriktat på företag i mediebranschen och tanken är att synergier ska uppnås med både universitet och SVT som ligger i närheten.

Nästa

Ett fall och
en lösning

Lindahl Media designar och levererar – själv eller i nätverk – årsredovisningar, nyhetsbrev, broschyrer, annonser, skyltar och andra kommunikationsenheter. Vi kreerar slogans, grafiska profiler och kortare företagspresentationer.

Nästa
HMC Promo bild. Marknads och varumärkes material skapat av Lindahl Media

Löpande annonsproduktion

Hur kan vi få din annonsering lyfta? Hur kan framtagningen gå smidigare? År 2017 producerar Lindahl Media mer än 300 annonser årligen, både på papper och digitalt. Ofta med egna grepp och lösningar som ger ett oväntat svar på kundens ursprungliga brief.

Kreativa idéer

Den enklaste lösningen kan vara svårast att hitta. Vad ska ditt företag heta? Hur ska vi sälja våra revolutionerande tandborstar? Vem ska fronta vår nya kampanj? Hur uppdaterar vi vår logo? Det här är frågor vi arbetar med dagligen.

Nyhetsbrev eller tidningar

Vi erbjuder hela processen med hjälp av ett väl utvalt nätverk. Vi intervjuar, fotograferar, layoutar, redigerar, trycker och distribuerar. Efter några veckor ligger ett färdigt nyhetsbrev på ditt skrivbord.

Grafer och diagram

Krydda din presentation med attraktiva diagram och grafer som bättre stämmer med din identitet. Vi vet hur.

Redigering i Photoshop

Ta bort dubbelhakan och lägg till en tatuering? Grönt hus istället för vitt? Det mesta går att göra i denna värld av möjligheter. Testa oss!

Grafiska profiler

Man kan jämföra en logotyp med ett ansikte. Oavsett om det är stort och nära, eller litet och långt borta, gäller det att bli igenkänd. För att ytterligare förstärka identiteten behövs också hustypsnitt, färgval, grafiska element och bildspråk. Lindahl Media tar fram tydliga grafiska riktlinjer för alla typer av företag. Vi kan också förbättra och uppdatera befintliga profiler.

Smarta uppdragsgivare

Tillgänglighet, snabbhet och kunskap är några av de saker kunderna värdesätter mest. Här är några av de mest hängivna.

– Mårten har på ett utmärkt vis samlat och prioriterat våra idéer och hjälpt mig att forma en strategi för vår grafiska profil och marknadsföring. Med ett effektivt driv får han saker att ske utan dröjsmål. Tillgänglig, lätt att ha att göra med, ordnar allt och lite till. 5 av 5 i betyg.

Pierre Sohlberg
Tandvården Klaffbron

– Jag har samarbetat med Lindahl Media med företag som EFL, Skånemejerier och Svenska kyrkan Malmö. Vi har gjort tidningar, årsredovisningar, annonser, kläder och mycket mera. Jag är mycket nöjd! Proffsigt, snyggt och bra service.

Karin Rosvall
Kommunkationsstrateg (konsult)

– Mårten har sedan 2009 stilsäkert och resurssnålt format och vidareutvecklat HMC´s varumärke och kommunikation, hela vägen från naiv vision till ett ledande vårdbolag i Skåne. Genom vårt formspråk och en av vårdsveriges starkaste logotyper bidrar Lindahl Media på ett avgörande sätt i vår vision att guida till hållbar hälsa.

Anders Tegenrot
Hälsomedicinskt Center

– Jag är imponerad av Lindahl Medias förmåga att översätta min företagsvision till praktisk design. Profesionellt, kreativt och sjukt snyggt!

Lotten Bång
Buller & Bång Media

Addalot
Alfa Laval
Ambit
Annehem
Atom Agency
Aqvakul
Backagården
Brand & Bygg
Buller & Bång
Café Kagan
Dockan
Däckteam
EFL
FC Bellevue
Gyllsjö
Headon
Hälsomedicinskt center
Ingersoll Rand
Isec
JM
K-drums
Lilla Sicilien
Logic Mile
Malmö Universitet
MKB
Nivide
NVS
Overhypd
Peab
Phonera
Prodografia
Region Skåne
Riksbyggen
Roi
SEF Unga
Seniorgården
Skjöld & Grönwall
Skurups kommun
Skånemejerier
Solar
Studio S
Sunt & Sant
Svenska kyrkan Malmö
Svenska kyrkan Ystad
Tandvården Klaffbron